Visi kredīti – banku saraksts, kredīti bez izziņām » Newsblog.lv - новостной блог. Новости экономики и бизнеса, статьи о мире и Америки, России и Европе. Информационный портал новостей о культуре.
Показать меню
Jaunumi

04 янв 03:32LV / Ziņas

Visi kredīti – banku saraksts, kredīti bez izziņām

Pieejamo kredītu apskats


Tiklīdz potenciālajam aizņēmējam rodas nepieciešamība piemeklēt optimālo risinājumu saprātīgai finanšu palīdzībai, to sāk urdīt jautājums, kurā finanšu organizācijā viņam būtu visizdevīgāk vērsties. Un kaut arī liela daļa banku par noteiktas naudas summas piešķiršanu prasīs gandrīz vienādu samaksu, savās programmās katra banka noteiks dažādus kreditēšanas nosacījumus. Tieši tas mulsina aizņēmējus. Tāpēc optimālā varianta meklējumos jāievēro noteikts darbību algoritms.

Dokumentu sagatavošana

Atkarībā no tā, cik lielai summai jums nepieciešams kredīts, tiek noteikta arī dokumentu pakete, kaut arī daži kreditori pēc saviem ieskatiem var pieprasīt arī papildus ziņas par savu aizņēmēju. Bet jebkurā gadījumā jums būs jau iepriekš jāparūpējas un jāpaņem grāmatvedībā izziņa par ienākumiem, kurai jāpievieno pase, iespējams, darba grāmatiņas kopija. Ja jums ir nepieciešama liela naudas summa, esiet gatavs iesniegt sava nekustamā īpašuma dokumentus, kuram būs nodrošinājuma funkcija.

Tāpat vēl pirms došanās uz banku ieteicams personīgi iepazīties ar savu kredītvēsturi, pieprasot to Kredītinformācijas birojā. Ja tur tiks konstatēti sīki “grēciņi” kavējumu veidā vai vairs neaktuāla informācija, būs nepieciešams doties pie agrākā kreditora un mēģināt izlabot visus negatīvos ierakstus.  

Tiklīdz esat “apbruņojies” ar galveno (dokumentiem) un varat reāli novērtēt savas izredzes, izvēlamies kreditoru.

Kreditora izvēle

Protams, ir jāsāk ar pašām populārākajām bankām ar visaugstāko reitingu, tādām kā, piemēram, Krājbanka. Bet ja jūs tur neesat novērtēts tā, kā jums to gribētos, nāksies nolaisties līmeni zemāk un vērsties pie daudz lojālākiem kreditoriem.

Bankas, kuras nereti izrāda pretimnākšanu, nepievēršot uzmanību kredītvēsturei un jūsu ienākumu līmenim. Parasti šīs nianses viņi slēpj aiz ne pārāk izdevīgām procentu likmēm vai nodrošinājumu nekustamā īpašuma veidā.

Pēc šādiem kritērijiem kreditoru ir viegli atrast speciālās interneta lapās, kas satur uzziņu informāciju un salīdzinošo informāciju, palīdz atlasīt izdevīgākos vai pieejamākos piedāvājumus jūsu situācijā.

Pārejot uz šāda kreditora oficiālo resursu, jums tiek piedāvāta iespēja izmantot online kredīta kalkulatoru, kas, ievadot visus galvenos parametrus, parādīs jums ikmēneša maksājuma apmēru. Veicot šādu operāciju vairākās kredītu tīmekļa vietnēs, jūs varēsiet uzskatāmi saprast, kurš no piedāvājumiem jums būs visizdevīgākais.

Izmantojot salīdzinošās informatīvās interneta vietnes, nākamais aizņēmējs var griezties ar kredīta pieteikumu uzreiz pie vairākiem kreditoriem. To mehānisms ir šāds: jūs vienu reizi ievadiet visus savus datus šī resursa speciālās sistēmas laukos, kas vēlāk pati novirza jūsu anketu vairākiem desmitiem kredītorganizācijām. Saņemot daudzu finanšu kompāniju lēmumus attiecībā uz jūsu kandidatūru kredīta saņemšanai, jums būs vieglāk atsijāt vispiemērotākos no tiem, kas atbildējuši jums apstiprinoši.

Protams, saņemot vidējo banku atteikumu, nāksies cerēt tikai uz mikrofinanšu organizācijām vai vērsties pie privātajiem kreditoriem, bet šādas bezizejas situācijas gadās samērā reti. Ja jūtat, ka netiekat galā ar jau noformētajām saistībām, pavisam droši varat rēķināties ar citas bankas palīdzību “pārkreditācijas” veidā.

Trešo personu palīdzība

Ja jūsu situācija jums šķiet bezcerīga un izredzes saņemt kredītu līdzinās nullei – ir īstais laiks vērsties pie kredītu brokera. Šīs sfēras speciālisti ir ieinteresēti piemeklēt jums piemērotu piedāvājumu, tāpēc šajā gadījumā jums ir maksimālas izredzes noformēt finansiālo atbalstu. Turklāt, nemokot sevi ar vairākkārtēju dokumentu savākšanu un daudzu banku filiāļu apmeklēšanu.
http://newsblog.lvhttp://newsblog.lv
Pievienot komentāru