Tesla Cybertruck tiks izlaista bez virsbūves krāsas » Newsblog.lv - новостной блог. Новости экономики и бизнеса, статьи о мире и Америки, России и Европе. Информационный портал новостей о культуре.
Показать меню
Jaunumi

16 дек 12:52LV / Ziņas

Tesla Cybertruck tiks izlaista bez virsbūves krāsas

Pēdējā laikā parādījušās dažas detaļas saistībā ar ilgi gaidīto Tesla Cybertruck iznākšanu, kas šobrīd atrodas ražošanas beigu posmā un gatavojas nonākt uz konveijera. Mašīnas montāžu veic ražošanas līnijas Teksasā, kur Īlons Masks ekonomisku apsvērumu dēļ pārcēla ražošanu.

Tātad šķiet, ka Tesla Cybertruck ražošanas izmaksu samazināšanas process ir sasniedzis jaunu līmeni. Kļuva zināms, ka modelis tirgū nonāks bez virsbūves krāsas. Tajā pašā laikā Musks pārfrāzēja Forda slaveno frāzi par virsbūves krāsu, aizstājot melno ar vārdu "nav".


Tesla oficiāli paziņoja, ka atteikšanās krāsot virsbūvi, kas izgatavota no nerūsējošā tērauda, ir drošs solis ceļā uz ražošanas videi draudzīgumu, jo šis automašīnas montāžas posms ir saistīts ar lielu vides piesārņojumu. Tajā pašā laikā nav izslēgta iespēja, ka nākotnē parādīsies jauna modeļa versija, taču ne ar krāsošanu, bet gan ar korpusa aplīmēšanu ar īpašām uzlīmēm.

Neskatoties uz to, ka Tesla Cybertruck izlaišanas datums tuvojas katru dienu, ar elektrisko pikapu joprojām ir daudz nesaprotamu momentu. Jau tagad ir skaidrs, ka šis būs nestandarta un daudzējādā ziņā inovatīvs auto, bet kā tirgus galu galā tam tiksies, tas ir liels jautājums!

http://newsblog.lvhttp://newsblog.lv
Pievienot komentāru