Fun Flowers - tavs dabas stūrītis pašā Rīgas sirdī
Показать меню
Jaunumi

26 мар 20:19LV / Ziņas

Fun Flowers - tavs dabas stūrītis pašā Rīgas sirdī

Fun Flowers ir mājīgs ziedu veikals pašā Rīgas sirdī. Mēs ar lepnumu piedāvājam plašu krāsainu ziedu un oriģinālu kompozīciju klāstu, lai jūsu mājām un pasākumiem piešķirtu īpašu šarmu un skaistumu. 

Uzņēmumā Fun Flowers mēs ticam, ka ziedi var sniegt mums prieku, iedvesmu un siltumu. Mūsu veikalā jūs atradīsiet ziedus jebkuram gadījumam: no romantiskiem randiņiem līdz formāliem pasākumiem. Mūsu profesionālu floristu komanda rūpīgi izvēlas katru pušķi, lai tas nodotu jūsu noskaņojumu un emocijas. 

Unikāls sortiments Fun Flowers piedāvā plašu dažādu šķirņu ziedu izvēli, sākot no tradicionālajām rozēm līdz eksotiskām orhidejām. Mums ir arī īpaši sezonas ziedi, kas piešķir svaigu un košu akcentu katrai kompozīcijai. Mēs novērtējam dabas skaistumu un daudzveidību un cenšamies sniegt jums interesantākos ziedu risinājumus. 

Fun Flowers īpašu uzmanību pievēršam mūsu ziedu kvalitātei un svaigumam. Mēs sadarbojamies tikai ar uzticamiem piegādātājiem, lai katrs pušķis pēc iespējas ilgāk priecētu tā īpašnieku. Mūsu floristi rūpīgi atlasa svaigus ziedus un izveido unikālas kompozīcijas, kas neatstās jūs vienaldzīgus. 

Individuāla pieeja 

Mūsu floristi palīdz mūsu klientiem. Viņi ir gatavi dalīties ar savām profesionālajām zināšanām un palīdzēt izvēlēties perfektu ziedu dāvanu jebkuram gadījumam. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc cenšamies piedāvāt individuālu pieeju un ņemt vērā Jūsu vēlmes. Mūsu Fun Flowers veikals atrodas Rīgas centrā, kas padara to ērti pieejamu ikvienam. Esam izveidojuši ērtu un patīkamu telpu, kur var izbaudīt krāsu izvēli un smelties iedvesmu savu kombināciju veidošanai. Mūsu veikalā ir arī aksesuāri un dekori, kas palīdzēs papildināt savu ziedu kompozīciju vai izrotāt savu māju. 

Vieta, kur rodas atmiņas

Fun Flowers nav tikai ziedu veikals, tā ir vieta, kur rodas atmiņas un tiek radīti īpaši mirkļi. Mēs ticam, ka ziedi var ienest mūsu dzīvē prieku un laimi. Apmeklējiet Fun Flowers un piešķiriet savai mājai vai pasākumam unikālu ziedu šarmu un skaistumu.

http://newsblog.lvhttp://newsblog.lv
Pievienot komentāru